tiistai 30. elokuuta 2011

Klassiset knoppitiedot osa 1

Eli nyt seuraa klassiset knoppitiedot -saagan ensimmäinen osio!

Islannissahan talot on hyvin mielenkiintosen näkösiä. Puita täällä ei kasva kuin istutettuna eli kaikki talot on lähes poikkeuksetta tehty pellistä, kivestä, tai tiilestä ja se tuo kyllä ihan omanlaisen urbaanin maiseman ainaki tuohon keskustan alueelle. Talot on myös matalia ja toinen toistaan värikkäämpiä, eikä seiniä oo pelätty koristella erilaisilla graffiteilla ja koristeilla. Ite ainaki pystyy fiilistelee paikallista arkkitehtuuria, vaikka esimerkiks just noissa peltitaloissa meinaa kyllä välistä ruoste näkyä kohtalaisen rumalla tapaa. Kuvat nappasin eilen satunnaisista taloista, mitä sattui matkan varrelle eli varmasti jäi vielä bongaamatta monta siistiä taloa ja seinämaalausta. Tässä on kuitenkin vähän osviittaa siitä, millanen Reykjavikin keskusta on..:










4 kommenttia:

  1. Rakastuin tohon Babalú-mestaan!!

    VastaaPoista
  2. joo se on kyl aivan mahtava paikka. tosi kodikkaasti sisustettu sisältäpäin ja sit siellä yläkerrassa on viel kitara mitä saa myös soittaa!

    VastaaPoista
  3. Hehe, BanThai ilmeisesti on Jyväskylää kansainvälisempi juttu ja Eksynyt hevonen(?) on kuin sua varten tehty ;) Mut hei kiva kun kirjotat tämmöstä plokia, voin kattella kuvia ja vihertyä kateudesta tän syksyn aikana niin, ettet kevätkauden avajaisissa erota, missä haalari loppuu ja naama alkaa. T:Annu

    VastaaPoista
  4. joo banthai sattuu olemaan täällä vielä kaupungin kovin thaikkurafla! huippuu et seuraat blogia. levitä toki rakkautta eteenpäin jos sattuu sopiva tilanne mainita asiasta!:)

    keväällä nähdään!

    VastaaPoista